LIFE Task Force Platform
Πλατφόρμα Υποστήριξης για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LIFE

Δημοσίευση δεύτερης πρόσκλησης για το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης – Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: 25 Αυγούστου 2017

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου η δεύτερη πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 25ηΑυγούστου 2017. Οι δραστηριότητες θα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, η διατήρηση της φύσης και η αποκατάσταση φυσικών περιοχών και οικοσυστημάτων, κυρίως του δικτύου Natura 2000. Για αυτή τη δεύτερη πρόσκληση έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις, π.χ. ο ελάχιστος αριθμός εθελοντών που απασχολούνται στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης είναι εκατό (100) και η περίοδος υλοποίησης μπορεί να διαρκέσει μέχρι τρία έτη (36 μήνες).

Τα προπαρασκευαστικά έργα LIFE για την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης (υποπρόγραμμα για το περιβάλλον) συμβάλλουν στην ενίσχυση της ικανότητας της Ένωσης να παρέχει υπηρεσίες εθελοντισμού σε νέους σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επικεντρώνεται κυρίως στη διατήρηση των περιοχών του δικτύου Natura 2000, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αποκατάσταση των φυσικών περιοχών και οικοσυστημάτων και στην ανάπτυξη ικανοτήτων σε εθελοντικές υπηρεσίες μεταξύ των υπό εξέλιξη έργων LIFE.

Για υποβολή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πρόσκλησης προπαρασκευαστικών έργων LIFE 2017 για το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Εγγραφή στο newsletter μας

  • The email at which you wish us to contact you
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.